Bildiğimiz klasik kurallar değil her adminin kendine göre belirlediği kurallar olabilir...
Ben mod ve mod adaylığıyla ilgili bir kural geliştirdim...
1-Modluk için öncelikle herkes denemeye alınacak.Denemeye alınan adaylarımızın kullanıcı adının altında -Mod Adayı- diye görünecektir.Deneme süresi 10 gündür.10 günlük bu sürecin ilk 5 günü modluk görevlerini yapamayacak sadece sözlü olarak ifade edecek, ve uygun görülürse diğer 5 gün devam edecektir.
Uygun görülürse ne olacak?
5 gün boyunca modluğunu sözlü olarak yerine getirebilip, adminlerin güvenini kazanmışsa diğer 5 gün boyunca norml mod görevlerini yapabilecektir. (Konuyu taşımak, silmek vb.)
Uygun görülmüyorsa?
İlk 5 gün mod adayı olma süresinde hevesini alıp normal -18 vatandaşı olmaya devam edecektir.
10 gün boyunca görevimi yaptım...Şimdi ne olacak?
Adminler kişinin mod görevlerini yerine getirip getirmeyeceklerini kararlaştıracak, Kişinin mod olduğu en geç 1 hafta içerisinde Duyurular sayfasında başka bir bölümde açıklanacaktır...
Sizinde kurallarınızı bekliyorum geliştirdiğiniz kurallar için kilidi açıp kuralınızı koyup tekrar konuyu kilitleyiniz :)
2- Biraz klasik bir kural olmakla beraber 2.kulralımız:
Foruma üye olup 2 hafta mesaj yazmayan üyelerin üyelikleri sorgusuz sualsiz silinecektir. (Bu kuralın diğer adminler tarafından geliştirilmesini istiyorum)