ya özür dileriz ama konuyu kilitliyoruz bi daa böle konu açılmicaktır bnde aslında konuyu tam okumadım özür dilerim bize laf atan mesajlar silinmiştir ve mesajını sildiğim ve bize iki yüzlü diyen vatandaş! sizin eskiden deryaya canım canikom tatlım mükemmelsin seni çok seviorum senin için ölürüm dediğini hatırlar gibiyim daha sonrada ona laf attın herkes gibi biz mi iki yüzlüyüz!iki yüzlü olsak şu ana kadar sizin radyoyu kapatabilirdik bile!danciada bilio bn wildde sadece 1 kişiyle kavga ettim o da suncia wilde bi kez bile laf attığımı duyan var mı!
YAZIKLAR OLSUN! PINAR HELE SANA! SİZ VARYA ASLA .... SİZİ ARKADAŞIM SANMIŞTIM! PINAR SENİN PINACIA OLDUĞUNU SAKLADIM BANA BÖLEMİ TEŞEKKÜR EDİOSUN! SİZE YAPTIĞIM HERŞEY İÇİN BİRER BİRER UTANIYORUM KENDİMDEN! SİZİ ARKADAŞIM SANMIŞTIM SİTENİZE KATILMAYI DÜŞÜNÜYODUM BUKONUYU GÖRDÜM VE SİZİ ASLA AFFETMİCEM SONSUZA KADAR! HİÇBİŞEY OLMAZ SİZDEN BÖLE DEVAM EDİN 2 KİŞİ NASIL OLUCAKSA WILD ÖZLEDİM DİE GELİYODUNUZ ŞİMDİ YAPTIKLARINIZA BAK BU DURUMDA REZİLLİK ASIL SİZİN DURUMUNUZ YAZIKLAR OLSUN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM! SİLİN BU MESAJIDA DOĞRULAR YAZIYO YA SİZ ZATEN SİLMEYİ BİLİRSİNİZ! SİZE GÜVENMİŞTİM YAZIKLAR OLSUN! SİLİN HADİ YEDİREMİYOSANIZ KENDİNİZE SİLİN HADİ!
olabilir... benim sana laf sölediğim yok neden üstüne alındın ki birden!
ben özenti olan özentilerden bahsettim.bizim yptığımız hiç bişi rezillik değil. site 2 kişiyle de büyücek filan yazmışsın
2 kişiyle değil yakında birçok kişi olcak
ben anti wildim
anti dancia yım
ama anti çilem değilim!
vede bazı arkadaşlar sırf 1-2 msj atmak için üye olmuşlar adam gibi üyeliklerini devam ettirceklerse kalsınlar.yoksa silicem
ben yaptığımdan dolayı pişman değilim! ama SANA karşı böle davrandığım için suçluluk hissetmio diğilim.yaptığım yanlış farkındayım ama... ya ne biliim insan yapıo bazen
kafasına esio bişiler
peki yaptığım yanlıştı... Özür Dilerim. Wildden değil, Dancia dan değil Çilemden özür dilerim...
pina bnc özür dilemm ii ama hala aynı fikirdeyiz dime yanee...
ben hala aynı fikirdeyim bi değişiklik yok bunu kimseden saklayamıcam kusura bakmayın üstüne alınan alınsın ben sadece o kişilere diorum "sitenin yarısında punk imzası olduu fln o konuda haklısınız işteee " yeni bir moda çıkması lasım...ama yavaş yavaş kalkıo avriller moda oldu şimdi "bn biliorum sitenin radyosunda gerçek punk die en sert punk parçalarını çal o zaman bn punkçıyım diyebiliolar mı?" özenti olanların hepsi der...sadece kendileri anlar punkçı olmadıklarını "ayrıca şunu belirtiim kimse şeetmesin bn punkçı değilim ona göre karışık dinlerim ama rock parçalar ii oluo " bilmem ben bi aralar seni böle siyahlar pembeler arasında falan görünce çilemi kaybettik falan sanmıştım [bende değildim zati (annadın sn onu)]