Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim

+2
Tugce!..
!pınar!
6 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
!pınar!
-α∂мιη-
-α∂мιη-
!pınar!

Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Empty
MesajKonu: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 21:07

Yaptığım yanlıştan dolayı,

Tüm -18 sitesinden

ve ÇİLEM den özür dilerim...

(mesajımı silmem bu düşüncelerimin değiştiği anlamına gelmez... )

En son tarafından C.tesi 3 Kas. 2007 - 14:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Tugce!..
-α∂мιη-
-α∂мιη-
Tugce!..

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 21:18

ya komik özünüz neyse öyle olun :deli:
https://eksi18.yetkinforum.com
SüNGerKoLiK
-Mod Adayı-
-Mod Adayı-
SüNGerKoLiK

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 21:57

YAZIKLAR OLSUN! PINAR HELE SANA! SİZ VARYA ASLA .... SİZİ ARKADAŞIM SANMIŞTIM! PINAR SENİN PINACIA OLDUĞUNU SAKLADIM BANA BÖLEMİ TEŞEKKÜR EDİOSUN! SİZE YAPTIĞIM HERŞEY İÇİN BİRER BİRER UTANIYORUM KENDİMDEN! SİZİ ARKADAŞIM SANMIŞTIM SİTENİZE KATILMAYI DÜŞÜNÜYODUM BUKONUYU GÖRDÜM VE SİZİ ASLA AFFETMİCEM SONSUZA KADAR! HİÇBİŞEY OLMAZ SİZDEN BÖLE DEVAM EDİN 2 KİŞİ NASIL OLUCAKSA WILD ÖZLEDİM DİE GELİYODUNUZ ŞİMDİ YAPTIKLARINIZA BAK BU DURUMDA REZİLLİK ASIL SİZİN DURUMUNUZ YAZIKLAR OLSUN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM! SİLİN BU MESAJIDA DOĞRULAR YAZIYO YA SİZ ZATEN SİLMEYİ BİLİRSİNİZ! SİZE GÜVENMİŞTİM YAZIKLAR OLSUN! SİLİN HADİ YEDİREMİYOSANIZ KENDİNİZE SİLİN HADİ!
SüNGerKoLiK
-Mod Adayı-
-Mod Adayı-
SüNGerKoLiK

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 22:00

ayrıca sizinde gösterge için punk munk yapmadıınızı nerden bilelim kendiniz çok mu şeysiniz töbe töbee.... :bleep:
SüNGerKoLiK
-Mod Adayı-
-Mod Adayı-
SüNGerKoLiK

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 22:04

sitenin yarısının punk imzası koyması sitenin kötü olduğu anlamına gelmez unutma sende onlardan biriydin PİNACİA!!!
İremmm
-α∂мιη-
-α∂мιη-
İremmm

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 22:08

Sizi dünya barışına davet ediorm arkadaşlarr sakiin..
SüNGerKoLiK
-Mod Adayı-
-Mod Adayı-
SüNGerKoLiK

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 22:14

İrem'e katılıorm kesinlikle!!!!! :alkis:
roysroys
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 22:15

bende katılıyorum :alkis:
İremmm
-α∂мιη-
-α∂мιη-
İremmm

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 22:16

bende katılıorm :deli: :alkis:
SüNGerKoLiK
-Mod Adayı-
-Mod Adayı-
SüNGerKoLiK

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 22:19

Ama pınarla tuğçe de bunu anlasa çok ii olurdu ama gerçekten beklemezdim...
sonsuzak
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeCuma 2 Kas. 2007 - 22:21

bende katılıyorum
Tugce!..
-α∂мιη-
-α∂мιη-
Tugce!..

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeC.tesi 3 Kas. 2007 - 9:25

ya özür dileriz ama konuyu kilitliyoruz bi daa böle konu açılmicaktır bnde aslında konuyu tam okumadım özür dilerim bize laf atan mesajlar silinmiştir
ve mesajını sildiğim ve bize iki yüzlü diyen vatandaş!
sizin eskiden deryaya canım canikom tatlım mükemmelsin seni çok seviorum senin için ölürüm dediğini hatırlar gibiyim daha sonrada ona laf attın herkes gibi biz mi iki yüzlüyüz!iki yüzlü olsak şu ana kadar sizin radyoyu kapatabilirdik bile!danciada bilio bn wildde sadece 1 kişiyle kavga ettim o da suncia wilde bi kez bile laf attığımı duyan var mı!
!pınar!
-α∂мιη-
-α∂мιη-
!pınar!

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeC.tesi 3 Kas. 2007 - 13:56

DaNCia demiş ki:
YAZIKLAR OLSUN! PINAR HELE SANA! SİZ VARYA ASLA .... SİZİ ARKADAŞIM SANMIŞTIM! PINAR SENİN PINACIA OLDUĞUNU SAKLADIM BANA BÖLEMİ TEŞEKKÜR EDİOSUN! SİZE YAPTIĞIM HERŞEY İÇİN BİRER BİRER UTANIYORUM KENDİMDEN! SİZİ ARKADAŞIM SANMIŞTIM SİTENİZE KATILMAYI DÜŞÜNÜYODUM BUKONUYU GÖRDÜM VE SİZİ ASLA AFFETMİCEM SONSUZA KADAR! HİÇBİŞEY OLMAZ SİZDEN BÖLE DEVAM EDİN 2 KİŞİ NASIL OLUCAKSA WILD ÖZLEDİM DİE GELİYODUNUZ ŞİMDİ YAPTIKLARINIZA BAK BU DURUMDA REZİLLİK ASIL SİZİN DURUMUNUZ YAZIKLAR OLSUN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM! SİLİN BU MESAJIDA DOĞRULAR YAZIYO YA SİZ ZATEN SİLMEYİ BİLİRSİNİZ! SİZE GÜVENMİŞTİM YAZIKLAR OLSUN! SİLİN HADİ YEDİREMİYOSANIZ KENDİNİZE SİLİN HADİ!

olabilir... benim sana laf sölediğim yok neden üstüne alındın ki birden!

ben özenti olan özentilerden bahsettim.bizim yptığımız hiç bişi rezillik değil.
site 2 kişiyle de büyücek filan yazmışsın

2 kişiyle değil yakında birçok kişi olcak

ben anti wildim

anti dancia yım

ama anti çilem değilim!

vede bazı arkadaşlar sırf 1-2 msj atmak için üye olmuşlar adam gibi üyeliklerini devam ettirceklerse kalsınlar.yoksa silicem

ben yaptığımdan dolayı pişman değilim! ama SANA karşı böle davrandığım için suçluluk hissetmio diğilim.yaptığım yanlış farkındayım ama... ya ne biliim insan yapıo bazen

kafasına esio bişiler

peki yaptığım yanlıştı... Özür Dilerim. Wildden değil, Dancia dan değil Çilemden özür dilerim...
Tugce!..
-α∂мιη-
-α∂мιη-
Tugce!..

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeC.tesi 3 Kas. 2007 - 17:52

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
pınara katılıorum kilit kalktı mı bu arada? :deli:
SüNGerKoLiK
-Mod Adayı-
-Mod Adayı-
SüNGerKoLiK

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeC.tesi 3 Kas. 2007 - 17:55

üstüme bişey alındığım yok ama sitemize o tür laf söylemen beni epey sinirlendirdi...
ne kadar sinirlendiğimide o mesajdan anlarsınız sanırım... :zg:
Tugce!..
-α∂мιη-
-α∂мιη-
Tugce!..

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeC.tesi 3 Kas. 2007 - 17:56

anlıyoruz tabi :deli:
...!BeTüL!...
GeneL Moderator
GeneL Moderator
...!BeTüL!...

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeC.tesi 3 Kas. 2007 - 21:30

pina bnc özür dilemm ii ama hala aynı fikirdeyiz dime yanee...
Tugce!..
-α∂мιη-
-α∂мιη-
Tugce!..

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeC.tesi 3 Kas. 2007 - 21:31

bırak içinde kalsın :deli:
SüNGerKoLiK
-Mod Adayı-
-Mod Adayı-
SüNGerKoLiK

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimePaz 4 Kas. 2007 - 12:16

sitenin yarısında punk imzası olduu fln o konuda haklısınız işteee :deli:
nasıl kurtulcaz bu salgından bilmiorm :y: :deli:
Tugce!..
-α∂мιη-
-α∂мιη-
Tugce!..

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimePaz 4 Kas. 2007 - 13:53

bn biliorum sitenin radyosunda gerçek punk die en sert punk parçalarını çal o zaman bn punkçıyım diyebiliolar mı? :deli:
SüNGerKoLiK
-Mod Adayı-
-Mod Adayı-
SüNGerKoLiK

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimePaz 4 Kas. 2007 - 14:49

:deli: sanmıorm ama denerim :deli:
ayrıca şunu belirtiim kimse şeetmesin bn punkçı değilim ona göre :zg:
karışık dinlerim ama rock parçalar ii oluo :deli:
Tugce!..
-α∂мιη-
-α∂мιη-
Tugce!..

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimePaz 4 Kas. 2007 - 16:47

gerçekten ii oluo :deli:
!pınar!
-α∂мιη-
-α∂мιη-
!pınar!

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimePaz 4 Kas. 2007 - 21:35

...!BeTüL!... demiş ki:
pina bnc özür dilemm ii ama hala aynı fikirdeyiz dime yanee...

ben hala aynı fikirdeyim bi değişiklik yok
bunu kimseden saklayamıcam kusura bakmayın
üstüne alınan alınsın ben sadece o kişilere diorum
"sitenin yarısında punk imzası olduu fln o konuda haklısınız işteee "
yeni bir moda çıkması lasım...ama yavaş yavaş kalkıo avriller moda oldu şimdi Very Happy
"bn biliorum sitenin radyosunda gerçek punk die en sert punk parçalarını çal o zaman bn punkçıyım diyebiliolar mı?"
özenti olanların hepsi der...sadece kendileri anlar punkçı olmadıklarını Very Happy
"ayrıca şunu belirtiim kimse şeetmesin bn punkçı değilim ona göre
karışık dinlerim ama rock parçalar ii oluo "
bilmem ben bi aralar seni böle siyahlar pembeler arasında falan görünce çilemi kaybettik falan sanmıştım [bende değildim zati (annadın sn onu)]

nese bütün yorumlara cevap verdik Very Happy:D:D
İremmm
-α∂мιη-
-α∂мιη-
İremmm

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimePtsi 5 Kas. 2007 - 16:56

punk is dead
...!BeTüL!...
GeneL Moderator
GeneL Moderator
...!BeTüL!...

MesajKonu: Geri: Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim   Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim Icon_minitimeSalı 6 Kas. 2007 - 19:46

punk 90'ların modasıydı şimdi punk die gçnlnler punk diil elektorulu POP

ve çilem napçen biliomsn imza snrlaması koy...

Açtığım Konudan Dolayı Özür Dilerim
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki